​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gorrissen El A/S - Elektriker Nordsjælland og Hovedstaden​

Gorrissen El A/S er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Som elektriker kommer vi overalt på Sjælland (Hele Nordsjælland og Hovedstaden)

Alt inden for elektricitet og elektriske apparater er i konstant udvikling. Derfor er det en naturlig del af vores faglighed altid at være opdateret med den sidste ny viden.

Autoriseret og sikkert arbejde af elektriker

Skal I bygge om eller bygge til står vi til rådighed, så arbejdet med el bliver udført autoriseret og sikkert. Vi leverer effektive, brugervenlige og driftssikre løsninger til alt fra almindelige el-installationer og fibernetværk til adgangskontrol og avancerede sikringsanlæg.

Og vigtigst af alt:

VI HOLDER HVAD VI LOVER

Elektriker siden 2003

​Siden 2003 har Gorrissen El A/S og Gorrissen Ejendomme A/S beskæftiget sig med projektering, el installation, rådgivning og servicering indenfor kommunikationsløsninger og meget andet. Vore kompetencer og omfattende erfaring kommer kunderne til gode i dagligdagen. Vi har den organisatoriske, tekniske og forretningsmæssige indsigt til at designe løsninger til alle typer behov.

Teknologisk udvikling

I kraft af en grundig udvælgelse af leverandører og et vågent øje til den teknologiske udvikling, leverer Gorrissen El A/S den nyeste teknologi indenfor netværksudstyr og telekommunikation, og vore medarbejdere er certificerede til håndtering og implementering af løsningerne.

Gorrissen El A/S tilbyder landsdækkende installation og service indenfor alle områder.​