​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​En traditionel el-installation kan gøres lidt klogere

Af økonomiske grunde er det mest oplagt at vælge et intelligent installationssystem, hvis man bygger nyt hus, eller hvis man står foran en omfattende renovering af sin bolig. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man som et mindre bekosteligt alternativ udvide en eksisterende el-installation med nye, enkeltstående, elektroniske enheder - såsom bevægelsesmeldere, timere, termostater, hygrostater m.v. i samme design som de almindelige afbrydere og stikkontakter - og dermed gøre sin installation om ikke ligefrem intelligent, så dog en del klogere.

Med et døgnur kan man f.eks. automatisk tænde og slukke for den udendørs juletræskæde eller andre el-funktioner. Med en timer kan man sikre sig, at stikkontakten til f.eks. strygejernet eller kaffemaskinen automatisk slukker efter en given tid. Med rumtermostater og hygrostater kan man sikre et behageligt og sundt indeklima i boligen. Med en lysdæmper kan man skabe det rette lys til arbejde og hygge osv.

De nye muligheder er nu for alvor kommet inden for rækkevidde - også for den, der vil tage et skridt ad gangen. Hvis man er interesseret i mere information om mulighederne med IHC, kan man henvende sig til nærmeste el-installationsforretning og låne en video om IHC anvendt i praksis.