​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Dansk LK er på intelligent forkant i Europa

I disse Internet tider er det næppe overraskende, at baggrunden for alle de nye valgmuligheder omkring hjemmets el-installation er den markante, elektroniske udvikling op igennem 1990´erne.

En udvikling, som også er foregået i el-branchen. Allerede i 1993 introducerede den store, danske producent af el-installationsmateriel, LK (tidligere LK-NES), sit intelligente installationssystem IHC® , som står for Intelligent House Control.

I de forløbne år er konceptet blevet videreudviklet, og LK er i dag på forkant i Europa på dette område. I løbet af 1997 har IHC systemet for alvor fået sit store gennembrud. Hos flere typehusfirmaer, bl.a. Lind & Risør, er det således mere reglen end undtagelsen, at et nyt enfamiliehus installeres med IHC.

Også erhvervslivet har fået øje på de nye muligheder for komfort og besparelser med et intelligent system. Med LKs lancering af IHC-BUSlink systemet, der kan sammenkoble flere IHC systemer, kan selv de største bygninger i dag forsynes med en intelligent el-installation.