--> -->

For erhverv, boligforeninger og private

​Bestil dit tilbud på ☎ 48 242 240

Overvågningspakker

Der findes i dag rigtig mange typer sikringsteknik, og blandt dem er TV-overvågning et af de mest efterspurgte. 

Flere og flere virksomheder, butikker, institutioner og skoler har fået øjnene op for de muligheder, denne sikringstype giver. TV-overvågning kendes også som TVO, CCTV, kameraovervågning, videoovervågning etc. og benyttes tæt på bygninger, ved adgangsveje og inde i bygninger.

Siden TV-overvågning blev introduceret som sikringstype, er den blevet anvendt i mange forskellige udformninger. Basalt set handler det om sikring af mennesker og værdier samt identifikation af, hvem der færdes og befinder sig i en given bygning, lokale eller område, hvilket giver øget tryghed.​

Skal vi ringe dig op?

Alt du skal gøre er, at udfylde dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fordelene ved TV-overvågning

Vores kunder bruger TVO-anlæg til mange forskellige formål, fx som ekstra sikring af udvalgte områder, lokaler og bygninger, som supplement til patruljering eller som egentlig erstatning for patruljering. Med TV-overvågning opnår man et større, bedre og øjeblikkeligt overblik over alle områder, ude som inde, hvilket giver stor tryghed og ofte også sparer omkostninger til bl.a. ekstra vagter. Overblikket giver også en tidlig varsling af uvedkommende trafik på området og giver mulighed for hurtig action derpå.

Ved brug af automatiseret videoanalyse i TV-overvågning, er det næsten kun fantasien, der sætter begrænsning for mulighederne:

  • Bevægelsesdetektion bruges til at bestemme tilstedeværelsen af relevant bevægelse i den observerede scene.
  • Genkendelse: Ansigtsgenkendelse, automatisk nummerpladegenkendelse, objekttype eller farve kan genkendes af videoanalyse og kan derfor benyttes til at aktivere, åbne, alarmere eller noget helt fjerde.
  • Tamper-detektion bruges til at bestemme om TVO-kameraet dækkes til, drejes eller videosignalet afbrydes.
  • Flamme- og røg-detektion: IP-kameraer med intelligent videoovervågningsteknologi kan bruges til at detektere flamme og røg på 15-20 sekunder eller mindre på grund af den indbyggede DSP-chip. Chippen behandler algoritmer, der analyserer de videoer, der er taget i relation til flamme- og røg-egenskaber som farvekrominans, flimmerforhold, form, mønster og bevægelsesretning.
  • Dynamisk maskering: Maskering af private eller fortrolige områder i billedet.

I tilfælde af tyveri eller hærværk, giver TV-overvågning en bedre identifikation af synderen, og det eliminerer tvivl og unødvendig mistanke. Et TVO-anlæg hjælper også med at kortlægge almindelig trafik i bygninger og områder og kan derved bruges til at optimere brugen af faciliteterne. Skiltning med TV-overvågning har desuden en stor præventiv effekt på tyvene.​

TV-overvågning findes i mange størrelser og har en høj grad af integration

Et TVO-anlæg består af enkle og gennemprøvede standard-elementer, der sættes sammen til den bedste løsning til jeres behov. I får derfor altid en driftsikker og skalerbar løsning, når I lader Gorrissen EL A/S udarbejde og installere en løsning for TV-overvågning for jer. Herunder har vi oplistet nogle elementer og oftest anvendte integrationer.

TVO-anlæg består typisk af synlige eller skjulte kameraer, styring/central og brugerflade

Softwaren i systemet er open source og derfor nem at opdatere til nye versioner

Ofte anvendte integrationer er med perimetersikring, AIA anlæg, adgangskontrol og objektsikring

​Vores kompetencer og erfaring med TV-overvågning (TVO) kommer Jer til gode

Gorrissen El A/S kompetencerådgivere inden for TV-overvågning (TVO) går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til jer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem funktionalitet, driftsikkerhed, budgetrammer og optimal integration. Vores store erfaring og ISO 9001-certificering er din sikkerhed for god kvalitet og højt vidensniveau.

Vil du vide mere om, hvordan Gorrissen EL A/S kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til TV-overvågning (TVO), skal du endelig kontakte os på telefon 48 242 240, Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.​

Hvorfor vælge Gorrissen EL A/S ?

30

Års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring som autoriseret el-installatør.

24/7

Vi har døgnåben 

Ved akut behov, kan du altid ringe til os på 48 242 240.

100%

Udtalelser fra vores kunder

"Rigtig god service"

Rigtig god service.
​Kan varmt anbefale firmaet.​ 

Søren Jespersen

"Dygtige folk"

Tak for godt arbejde, og en fin vejledning. Dygtige folk, tak!.

Steffen Mehlbye

"Et pænt stykke arbejde"

Tak for et rigtig pænt stykke arbejde at i har udført. Prisen var også god.

Grethe Steffensen