--> -->

For erhverv, boligforeninger og private

​Bestil dit tilbud på ☎ 48 242 240

Presse​

Pressemeddelelse

Hillerød d. 12 maj 2011

Skal vi ringe dig op?

Alt du skal gøre er, at udfylde dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Fremtiden sidder i stikkontakten

​Forestil dig et hjem, hvor stikkontakter og afbrydere kan styre alle lamper og ikke kun én. Forestil dig også, at du kan bede stikkontakten om at tænde og slukke for strømmen på et bestemt tidspunkt og forestil dig, at stikkontakten kan måle sit elforbrug og dermed bidrage til store besparelser - både på CO2-udslippet og på elregningen. Det lyder lidt som science fiction, men det er nu virkelighed. 

zensehome hedder systemet, der gør dine stikkontakter i stand til at kommunikere med hinanden. zensehome er udviklet af et dansk firma af samme navn og fås nu hos Gorrissen EL ApS, der er begyndt at forhandle og installere systemet.

​zensehome har - som de første nogensinde - formået at skabe stikkontakter, der kan kommunikere med hinanden via ledningsnettet. Dermed kan man nu få et intelligent strømbesparende styresystem til sit hus, uden der skal fræses i vægge, trækkes nye ledninger eller på anden måde bygges om.

- Indtil nu har husejere været tvunget ud i dyre investeringer og besværlige ombygninger, hvis man vil have et system, der kan styre strømforbruget og samtidig øge komforten i sit hus - det har naturligvis sat en begrænsning for interessen for intelligente boliger. Men det er ærgerligt, når nu både klimaet og den enkelte husejer kan få stor glæde og gavn af et intelligent styresystem, der kan hjælpe til at spare energi og penge, siger Henrik Gorrissen, der er direktør i Gorrissen EL ApS.​

Fjernstyret hus

​Funktionerne i zensehome omfatter blandt andet lysdæmpning, gruppering af lamper, automatiske tænd/sluk- og dæmpefunktioner, samt en sluk-alt-funktion, når huset forlades. Alt det som tidligere kun var muligt, hvis der blev trukket nye ledninger og installeret nye kontakter. Senere bliver det også muligt at overvåge og styre sit hjem via en webportal og sin mobiltelefon, ligesom man også vil kunne benytte systemet som en alarm. Hele systemet opsættes med et brugervenligt computerprogram, der også kan vise strømforbruget ned på en enkelt stikkontakt eller lampeudtag.

- Når man kan måle forbruget ned på en enkelt enhed, for eksempel en spillekonsol på børneværelset, kan man dermed se sit energiforbrug klart og tydeligt. På den måde bliver systemet ”strømtyvenes” fjende nummer et det vil kunne give markante besparelser på elregningen i en almindelig husstand, fortæller Henrik Gorrissen

zensehome var tre år undervejs inden lanceringen i 2009, hvor den danske opfinder har udviklet og finjusteret systemet. Sideløbende har virksomheden lavet partneraftaler med elinstallatører over hele landet, der nu skal sælge og installere systemet, der i blandt Gorrissen EL A/S.

- Vi kommer med et helt nyt produkt, man aldrig har set før. og jeg tror det giver kunderne en ekstra grad af tryghed og service, at det er os, den lokale installatør, der installere og vejleder i produktet, tilføjer Henrik Gorrissen.​

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Klik for at se mere om Zensehome

Gorrissen El A/S

E-mail: post@gorrissen-el.dk

Telefon: 4​8 242 240​

Hvorfor vælge Gorrissen EL A/S ?

30

Års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring som autoriseret el-installatør.

24/7

Vi har døgnåben 

Ved akut behov, kan du altid ringe til os på 48 242 240.

100%

Udtalelser fra vores kunder

"Rigtig god service"

Rigtig god service.
​Kan varmt anbefale firmaet.​ 

Søren Jespersen

"Dygtige folk"

Tak for godt arbejde, og en fin vejledning. Dygtige folk, tak!.

Steffen Mehlbye

"Et pænt stykke arbejde"

Tak for et rigtig pænt stykke arbejde at i har udført. Prisen var også god.

Grethe Steffensen