--> -->

​Moderne el-installation skræddersys efter behov

I gamle dage - hvilket vil sige indtil for få år siden - var en el-installation ikke noget, den enkelte forbruger interesserede sig specielt for. 

Alle boliginstallationer lignede nemlig hinanden til forveksling: Afbrydere til at tænde og slukke lyset med. Udtag til lamper - og stikkontakter til TV, støvsuger, kaffemaskine og hjemmets øvrige el-apparater.

Sådan har det været i 100 år - bortset fra, at antallet af stikkontakter har været stigende med tiden - i takt med el-apparaternes udbredelse.

Når en nybygget eller renoveret bolig i dag skal forsynes med en el-installation, så står boligejeren i en situation, hvor han har flere valgmuligheder. Han skal ikke bare tage stilling til, hvor mange stikkontakter, der skal være, og hvor de skal sidde. Han kan reelt få skræddersyet en el-installation, der er skabt til netop hans behov for boligkomfort og sikkerhed, og han har mange nye muligheder for at opnå energibesparelser ved at sætte "fornuftig adfærd" i system. Lyset kan slukke af sig selv, når der ikke er brug for det.

Rumtemperaturen kan sænkes automatisk, når der ikke er nogen hjemme - og så videre. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for øget komfort og systematiske energibesparelser i fremtidens - eller nutidens - intelligente bolig.

Skal vi ringe dig op?

Alt du skal gøre er, at udfylde dit navn og telefonnummer. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge Gorrissen EL A/S ?

30

Års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring som autoriseret el-installatør.

24/7

Vi har døgnåben 

Ved akut behov, kan du altid ringe til os på 48 242 240.

100%

Udtalelser fra vores kunder

"Rigtig god service"

Rigtig god service.
​Kan varmt anbefale firmaet.​ 

Søren Jespersen

"Dygtige folk"

Tak for godt arbejde, og en fin vejledning. Dygtige folk, tak!.

Steffen Mehlbye

"Et pænt stykke arbejde"

Tak for et rigtig pænt stykke arbejde at i har udført. Prisen var også god.

Grethe Steffensen