​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tyverialarm

​Om tyverialarmer

​Tyverialarmer er din vej mod sikring af dit hjem. Selve opsætningen af tyverialarmen er i mange tilfælde nok til at holde tyvene på afstand, og selv for dem der forsøger at bryde ind, vil lyden af alarmen få dem til at stikke af.

Med alarmsystemer fra Gorrissen El A/S opnår du effektiv tyverisikring af dit hjem - på dine præmisser.

Vi skræddersyr den løsning der matcher dig og dine behov, så du får netop det alarmsystem der giver bedst mening for dig, dit hjem eller din virksomhed.

​Tilgå din tyverialarm via din smartphone

Du kan med fordel koble din smartphone sammen med din tyverialarm. Du får en SMS besked øjeblikkeligt hvis der er sikkerhedsbrud, du kan tænde og slukke tyverialarmen og du kan styre dit lys i hjemmet. 

​Trådløse tilvalgsmuligheder

Med alarmsystemer fra Gorrissen El A/S behøver du ikke længere gå på kompromis. Vi har et hav af trådløse tilvalgsmuligheder, fx fjernbetjeninger, sirener og sensorer. Vi hjælper med at finde den rette kombination, så du får det helt rigtige alarmsystem.

​Kombination med tågekanon

En røgalarm er yderst fordelagtig at placere i et lokale/rum hvor du opbevarer værdigenstande. Tågesikring forhindrer tyven i at orientere sig og sikrer dermed dine genstande.

​Priser på tyverialarmer

Hos Gorrissen El A/S har vi et stort udvalg af forskellige løsninger til sikring af dit hjem med tyverialarmer.