​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer anvendes i stigende grad hvor det er upraktisk at administrere traditionelle metalnøgler. Ved hjælp af en elektronisk læser der monteres ved hver hoveddør, kan

døråbningen foretages med en robust plastic nøglebrik eller credit card der med sin unikke chip indbygget bliver registreret af et PC system. Der er mange andre fordele ved et elektronisk adgangskontrol der gør det lettere og mere sikkert som f.eks ved bortkomne nøgler, kopieringsmisbrug af nøgler, registrering af ind- og udgangstrafik gennem døre.

Adgangskontrol

KABLET:

​Et kablet adgangskontrolsystem fra Videx byder på et sikkert, driftstabilt og gennemtestet system der udkonkurrerer det traditionelle metalnøglesystem. Med mulighed for internet opkobling kan selv store boligområder administreres fra kun et centralt sted. Flere boligområder kan administreres fra samme system via en PC og installeret software.

TRÅDLØST:

​Det kablede adgangskontrolsystem kan kommunikere med Saltos populære trådløse låse ved tilslutning af en trådløs sender og modtager. Dermed er der mulighed for en kombination med elektroniske slutblik.

MOBILT:

​Det mobile netværk er i dag så udbygget og driftstabilt at det med de høje datahastigheder kan anvendes til kommunikation med adgangskontrolsystemer. Videx tilbyder et On-Line GSM adgangskontrolsystem, der øjeblikkeligt opdateres når der skal laves nøglebrikker. Administrationen sker via en Web portal.

Fordele

  • Forebyggelse af indbrud
  • Hurtig og overskuelig administration af beboeradgang
  • Let udskiftelige nøglebrikker
  • Nem PC administration via software (lokal eller fjern)
  • Besparelser ved indkøb af bortkomne nøgler
  • Hurtig spærring af tabte nøglebrikker

Adgangskontrol​