​Har du brug for en god og billig Autoriseret elektriker?

Ring til os for et uforpligtende tilbud! 24-timers døgnvagt.

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld blot navn og telefonnummer og vi vil kontakte dig hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SiteSecurity

Om SiteSecurity

​SiteSecurity er løsningen for dig, der ønsker professionel kameraovervågning af et særligt område. Som noget nyt og unikt tilbyder Gorrissen El A/S udlejning af en mobil kontrolcentral.

SiteSecurity er din sikkerhed mod ubudne gæster og din garanti for at du kan have dine materialer og dit udstyr for dig selv.

SiteSecurity sikrer dig både dag og nat, og du går hverken på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Vi gennemgår området med dig og skræddersyr den helt rigtige løsning der dækker dine behov.

SiteSecurity fås i to varianter: Standard og Pro. Læs mere om forskellene ved de to versioner længere nede på siden.​

​Vi løser alle typer opgaver

Uanset hvilken problemstilling du står over for, er der en SiteSecurity løsning som passer til dine behov. Vi kan løse enhver opgave og udarbejder den rette løsning i samarbejde med dig. 

​Vi garanterer at det virker!

Med alle mulighederne og funktionerne tænker du sikkert "Ja ja, virker det nu også?". Og ja - det gør det! Vi garanterer dig, at tyvene giver op før vi gør! Vi leverer en funktionsdygtig løsning, der kan alt det du har behov for!

​Infrarøde HD kameraer med autotracking

Vi tilbyder infrarøde kameraer, som virker optimalt både nat og dag. Om dagen er der autotracking, hvilket betyder at kameraet følger objekter i bevægelse.

​Kompatibel med PC og smartphone apps

Du kan til enhver tid tilgå din overvågning via din computer eller en app til din smartphone, så du altid har din overvågning lige ved hånden.

​24 timers back-up ved strømafbrydelse

Hvis strømmen går, eller hvis strømkablet klippes over, vil overvågningssystemet fungere i op til 24 timer, og rette vedkommende vil automatisk alarmeres.

​Vagtrundering

Når alarmen går, tilgår vi overvågningen og giver besked til de ubudne gæster om at de skal forlade området. Hvis de ikke forlader området, tilkaldes en vagt eller en kontaktperson efter eget valg.

​Alarmovervågning af skurvogne

Der tilbydes opsætning af trådløse alarmer i skurvogne. Alarmener er tilkoblet samme overvågningssystem.

​Advarselslyde

Der kan indbygges en højttaler som afgiver information til uvedkommende på pladsen om at de skal forlade området.

​Oplysning med LED-lys

SiteSecurity kan monteres med LED-lys, så pladsen oplyses og dermed virker mindre attraktiv at tilgå om natten.

Kontrol af varemodtagelse

Da kameraerne registrerer al bevægelse, kan du med fordel udnytte det til at kontrollere korrekt varemodtagelse og undgå fejl i hverdagen.​

​Det er ikke dyrt!

Med SiteSecurity behøver du ikke bekymre dig om prisen. Løsningen er ikke kun smart, funktionel og praktisk - den er selvfølgelig økonomisk.  

​Dag til dag levering

Slut med ventetid og lange søforklaringer. Vi leverer og konfigurerer fra dag til dag, så du ikke skal gå på kompromis med din sikkerhed!